Järvsö

Är du nyfiken på Järvsö Rotary? Vi träffas varannan vecka måndagar kl 19.00- 20.00 på Järvsöbaden. Varannan vecka har vi digitalt möte.  Se program på vår Facebook sida Järvsö Rotaryklubb. Välkommen !

Järvsö Rotaryklubbs projekt - Vi glömmer inte Ukraina

En av Rotarys grundläggande värderingar är att göra gott i världen. Sedan krigets utbrott har Järvsö Rotaryklubb valt att skänka pengar till Ukraina. Vi överlämnar medlen till Frälsningsarméns verksamhet som finns i och vid gränsen till Ukraina. 

De flesta projekt handlar om utdelning av presentkort som kan användas i livsmedelsaffärer och traditionell nödhjälp i form av vatten, mat, hygienartiklar, kläder och leksaker. På flera platser erbjuds också skydd och boende.

Framåt kommer även åtgärderna kompletterats med trauma-bearbetning. Detta görs genom att flyktingar erbjuds en serie träffar med samtalsterapeuter och psykologer. Utöver de 45 projekten som är i gång har de just nu 6 projekt som är i planeringsstadiet. Dessutom har Frälsningsarmén en låg administrativ kostnad,  

Skanna den här koden med din Swish-app

När du får upp Swish-fönstret, fyller du i det belopp du skriver på gåvobeviset, laddar ner gåvobeviset nedan och fyller i det.

Skriv sen ut gåvobeviset och överlämna det till mottagaren.